diumenge, 29 de setembre del 2013

JA SOM PRE-INFANTILS

El partit del dissabte el tenim que veure com una "senyal". Una senyal molt possitiva i que ens hauria de possat a tothom al seu lloc, Pares els primers, el Club (staff tècnic) els segons (foto finish amb els pares).
Els jugadors i els entrenadors estan al mig del que volem els pares i el que vol el club.
Lo lògic seria que fos el mateix, pero...  em sembla que no.

Jo només em torno a fer unes preguntes que no he trobat resposta:


  • Perque l'any passat com a premi de quedar primer no vem anar al nivell A, en canvi aquest any si (llavors ja no es un premi, es una compensació), o es que ......
  • Perquè a inici de la temporada pasada el cos tècnic es van possar a riure quan vaig demanar que fessin preparació física? i el primer partit del nivell que han tingut volgut ens demostren el contrari?.
  • Perquè som tan euforics quan guanyem, i tan callats quan perdem?.


Siguem autocrititcs, el 100x100 Olost , tot l'eguip, l'any passat estava al PDP de Osona i dos a la preselecció catalana.

Jo només els puc veure entrenar el divendres i us puc assegurar que el nivell dels entrenaments no es va veure a la pista. Donem temps i tot es possarà al lloc.

Per acabar, per la preparació física no fa falta un entrenador de basquet que els hi faci fer. Qui mes qui menys durant les vacances ho podria haver sol·lucionat i o no es va fer res o es va fer poc. Que esperavem?,.

La majoria dels resultats dels preinfantils han sigut resultats curts. Que vol dir? que ens trovarem amb defenses molt fortes. Ja no tenim nens, tenim (com dirien els anglesos) youg men.

Deixe'm que siguin ells qui decideixen que volen fer amb el seu futur (a nivell de basquet, es clar).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada